Väskfynd från København Vintage

Här kommer ännu ett fynd från mässan København Vintage som gick av stapeln för ett par helger sedan. En gammal väska i plastrotting som fångade ögat direkt när jag svansade förbi bordet där den stod och bara väntade på en välkomnande hand att bäras runt i. Det blir så ibland, man  bara känner ”Den ska jag ha!” och så är den saken klar.

 

 

Dela

4 svar till “Väskfynd från København Vintage“

 1. Mycket snygg, jag som gillar olika väskor kollar alltid på loppisar, ibland ligger den där slängd i ett hörn och får följa med mig hem. Jag har en barnmorskeväska den är så cool, den packar jag när jag ska på SPA, rymmer mycket som man behöver. En gång på sjukhusbadet hade jag satt den där för att gå på provtagning då hade någon sagt till badmästaren att kan det va en bombväska som står i omklädningsrummet, haha, nä det är bara oskyldiga lilla jag som har en sådan väska.
  Minns att jag i åttan, nian hade en rottingväska, ja du Jenny du tar mig tillbaka till dåtiden.
  Fin helg till dig och alla andra här inne hos Jenny. Kram/MH

  1. Haha, vilken story! Längtar till finare väder och loppisar 🙂
   Glad påsk!
   Kram

 2. Vilken fin väska! Ser ut som en minipicknickväska som hämtad från en Miss Marple-film. 🙂 Hoppas ni ska trivas ihop!
  Igår var det varmt och fint här, men idag kallt och mulet. Så blir tjocka strumpbyxor på och vårskorna får vänta lite till.
  Ta hand om er allihop!

  1. Åh tack 🙂 Hoppas också vi ska trivas ihop! Glad påsk till dig
   Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.