Blommor från förr

En klänning som hängt allt för länge på galgen i min garderob är denna blomsterbomb. Varje gång jag bär den får jag komplimanger så jag borde bära den oftare. Det är något med massor av blommor, folk blir glada och jag blir glad. Såhär såg jag ut i lördags när det var fint väder och jag drack kaffe ute i solen. Inte helt illa.

Dela

2 svar till “Blommor från förr“

 1. Du är så fin Jenny, och visst blir man glad i blommiga, rutiga och randiga klänningar, färg behöver vi se mer av i denna värld som känns upp och ner.
  Härligt med solsken.
  Må så gott. Kram/MH

  1. Hej,
   Jo färg och mönster piggar upp en tycker jag. Vill bära massa blommigt just nu, hoppas fynda lite mer sånt snart…
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.