En kväll på stan

Såhär såg jag ut idag när jag och en god vän tog våra ärenden till stan för att gå på biograf Spegeln och se filmen Jackie. Riktigt bra film. Tog på mig min kappa från Fougstedts för att känna mig lite extra fin och tidsenlig. 60-talet ligger ju mig varmt om hjärtat och kläderna i denna film var fantastiska. Vilka dräkter Jackie bar… 

Dela

3 svar till “En kväll på stan“

 1. Tror jag det att Jackie filmen var trevlig allra helst för dig som har det stora intresset av kläder från den tiden. Snygg kappa du har!
  På loppis i går fyndade jag verkligen klänningar från 60-70 talet, passande i min ålder, materialet är typ tvätta och hänga, alla möjliga mönster och färger, ofta sätter jag ett skärp i midjan för de var rätt rymliga annars, till det kan man ju matcha med strumpor i samma färg. Så kommer våren ska jag använda dom, innan dess är det byxor för hela slanten jag är en frysenkylling. Alla dessa klänningar kostade nog vad en gör i en secondhand i storstan, bra va, haha.
  Fortsatt fin helg. Kram/MH

  1. Tack, älskar denna kappa med dess vida form. Grattis till dina fynd 🙂 Ett skärp i midjan är ju ett bra knep, så gör jag med när klänningar inte sitter helt perfekt. Man får ju hitta sina knep när nan klär sig i vintage då det bara finns just den storleken och då får man ju jobba med den.
   Du får förresten köpa lite strumpbyxor i ull, värmer gott så kan du bära klänning året runt, haha 🙂

   1. Ja visst kan jag göra det, bra tips har nog en del tjockare strumpbyxor hemma. Men man är lite bekväm av sig, haha.
    Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.