Gucci Doctors Bag

Det var tänkt som en present från min man men diverse omständigheter gjorde att överraskningen uteblev och jag fick den lite bara sådär utan riktig anledning. Lika glad blev jag ändå såklart då detta är något utöver det vanliga i mina ögon. Det är ännu ett auktionsfynd och väskan är i orört nyskick vilket är fantastiskt då den ändå har ca 25 år på nacken.

Jag kan gilla väskor som är rena i linjerna och inte skriker ut ett speciellt varumärke, väskor som snarare är understated. Den här väskan är ett perfekt exempel på vad jag menar då det är en väldigt ren doktorsväska i finaste skinn från Gucci vilket endast avslöjas av stämpeln på spännets undersida och den obligatoriska labeln på insidan. Fodret är det klassiska Gucci Diamante-mönstret som togs fram i mitten av 1930-talet till modehusets resväskor för att ersätta skinnet som blivit en bristvara under förkrigstiden. Det blev Guccis första ikoniska mönster och är en föregångare till deras mer välanvända GG-mönster.

Det enda problemet med väskan är att den inte får plats i cykelkorgen vilket gör att den blivit sparsamt använd hittills men jag får försöka åtgärda den saken genom att ta bussen någon dag inom kort!

Detaljerna. Jag älskar detaljerna.

Dela

2 svar till “Gucci Doctors Bag“

  1. Håller med dig jag är ingen märkesmänniska men om det sen sammanfaller gråter jag inte för det. Snygg är den och vilken fin man du har som rätt ofta tycker jag överraskar dig, det kallas kärlek. På tal om doktorsväskor så har jag en barnmorskeväska stor sådan som jag har när jag badar, en gång hade nån sagt att i omklädesrummet står en sådan väska som liknar en bombväska, haha. Den är oerhört trevligt och rymmer mycket, fynd som så mycket från loppis.
    Kram till dig/MH

    1. Tack tack, jo Martin överraskar mig en hel del och det är lika uppskattat varje gång 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.