Min senaste klänning

Från vintagemässan i Köpenhamn fick en, ja ni läste rätt, en endaste klänning följa med mig hem. Jag såg den hänga där bland en massa andra kläder och precis när jag skulle sträcka fram min hand var någon annan snabbare än jag. Jag såg dock ganska direkt att klänningen inte skulle passa personen som gick för att prova den så med is i magen lurpassade jag i närheten och när klänningen hängdes tillbaka norpade jag den snabbt. Om det är något alla dessa år av rotande och letande i diverse second hand-butiker lärt mig så är det att med ögat snabbt se om något passar eller inte.

Dela

4 svar till “Min senaste klänning“

 1. Den var verkligen vacker helt i min smak! tyget känns så där härligt rörligt? ja eller hur ska jag förklara det. Gillar lappen i den och bandet som den är fastsatt i, det lilla som kan göra det.
  Cool du är som inväntade det rätta ögonblicket!
  På tal om vackert köpte jag en ny fuskskinnjacka och fodret är vackrare än själva jackan, tänk om jag kunde vänt på den sa jag här hemma, fodret är med fåglar som jag gillar, ja man är väl allt lite knasig
  Till din nya klänning kan du ju bära flera olika färger med strumpor, gula till påsk, ljusgröna till midsommar och lila till jul. Hade det inte varit coolt att sätta en dubbeklvikt scarf i håret också, nu har du ju längre svall.
  Kram och var rädd om dig och alla ni andra här inne som besöker Jennys värld som är helt unik/MH

  1. Hej,
   Tack tack, känner mig riktigt nöjd med köpet. Jag har använt den med gula strumpbyxor och det blev snyggt tyckte jag. Tur att jag har lådor med olika strumpbyxor som bara väntar på att kombineras ihop med rätt klänning:) Grattis till ”skinnjackan”. Jag gillar också när fodret i ett plagg är snyggt, plagget är mer välarbetat då vet man.
   Trevlig helg!
   Kram

 2. Håller helt med MH, vilken härligt klänning! Gissar att ni har mer vår söderut så att det är dags för vårklänningar och lättare skor, härligt! 🙂 Här är lite kyligt än, men hoppas på fina påskdagar. Och i maj är det dags för vintagemässa i Göteborg, blir min första.
  Tack för all inspiration här och glad vår!
  Hälsningar Camy

  1. Hej,
   Tack 🙂 Jo vädret här nere börjar gå mer åt vårhållet nu, så himla skönt!
   Vad kul med vintagemässa i Göteborg, hade jag gärna besökt. Hoppas du hittar mycket fint!
   Hälsningar
   Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.