Boktips – Vintage av Pia Storm

Ni har säkert inte missat att jag förra helgen var på København Vintage och frotterade mig bland likasinnade. Kvinnan bakom mässan heter Pia Storm och förutom att driva bloggen Storms Magasin har hon även skrivit en bok om vintage, en bok jag passade på att köpa när jag väl var på plats.

Det finns i min mening inte så många bra böcker med praktiska tips och trix om vintagemode där ute och speciellt inte på något av de nordiska språken så det var ett självklart köp för min del. Mycket information, härliga bilder och några shoppingtips. Perfekt för mig som har i kikaren att börja upptäcka Köpenhamns vintagebutiker framöver.

 

Dela

2 svar till “Boktips – Vintage av Pia Storm“

  1. Där kan man drömma sig bort ett antal timmar i en sådan fin bok! Ser aldrig sådana trevliga böcker på loppis, spaning pågår. När jag ser klockorna i glasdisken så påminner du mig om att jag haft sådan, man bytade rem och satte uret i de olika en för varje dag eller en för varje sinne eller en för varje klädesplagg, så coolt. Klänningaran hänger så där snyggt på rad påminner mig om att eventuellt göra vid mina som en del ligger i lådor, ja jag skäms men platsen trots stor känns liten.
    På tal om sådana underbara diskar med glas hade vi i vår affär, det gamla mötte det nya. Vi var nog bland de första till att installera datorkassor, det var så att Stockholmsmänniskorna som gästade vår butik på sommaren var imponerade, och det var jag också åt mannes proffsiga beslut att sätta in det och egengjort program, ja han är duktig, lite beröm får han ha, haha.
    Nu ska jag kika in Storms värld och se vad hon har för trevligt.
    Fin vecka till dig och alla andra som läser, var rädda om er. Kram/MH

    1. Nej det är svårt att hitta bra böcker som denna på loppis tyvärr. Om något år kanske just denna går att fynda i någon låda, vem vet… Letar också alltid efter modeböcker när ute på loppis 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.