Våren är HÄR!

Idag kom den efterlängtade värmen. Jag klädde mig i färger för att dagen till ära matcha min Gucci Flora som är perfekt i soligt väder. Äntligen premiär för träskor med, valet föll på mina ljust rosa.

Dagen spenderades på MittMöllans vårmarknad och som vanligt gjorde utställarna mig inte besviken. Mobilen åkte upp mest hela tiden och swish swish sa pengarna. Ska ta bilder och visa er imorgon. Älskar deras marknader, kul med småskaliga företag och påhittiga människor.

 

 

Dela

2 svar till “Våren är HÄR!“

  1. Du strålar ju i kapp med solen denna underbara dag, så här får det gärna va nu, vi behöver solen och värmen. Snyggt ditt hår är du klär verkligen i denna frisyren! Jag gillar brocher väldigt ovanligt att folk har det nu, blir liksom pricken över i på ett plagg.
    Ser fram mot morgondagen och fler foton.
    Fortsatt fin söndag. Kram/MH

    1. Åh tack! Kul att höra att min nya frisyr passar mig! Jag älskar att addera en liten brosch på plagg, tyvärr tappade jag denna fina under dagen så är lite ledsen över det…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.