Loppis med lyx

I helgen var det Loppis med lyx på Baltiska hallen i Malmö. Jag åkte givetvis dit för att se exakt hur mycket lyx loppisen hade att erbjuda och återvände med en känsla av loppis snarare än lyx. Dock gjorde jag ett par riktiga fynd så det var ändå en bra utflykt. Det är ju alltid svårt att kombinera loppis med finare varor då loppiskonceptet i sig bygger på fynd och prutande med glatt humör snarare än stora köp och noggrann kvalitetskontroll. Hur som helst så tycker jag det är kul med initiativ som detta så nästa gång något liknande går av stapeln kan ni räkna in mig. Vad jag kom hem med för fynd? Håll ögonen öppna här på bloggen!

 

Dela

2 svar till “Loppis med lyx“

  1. Varför annonserar man med lyx tro? kan det va för att meningen var kläder och prylar med högre kvalite, men härligt i alla fall med en stor loppis och mycket att välja på.
    Gillar så fotot i spegeln. Klänningen du provar , snygg och tycker mig få en liten känsla av dåtidens sköterskeklänning.
    Tycker du skulle passa så som skådespelerska, kanske byta yrke?
    Kram och må så gott och tack för din blogg/MH

    1. Det finns en grupp på fb som heter lyxloppis och det var dom som ordnade loppisen. Tanken är varor med ett känt märke, lite lyxigare liksom men tyvärr sålde många kläder från billigare kedjor samt fejk-grejer. Självklart fanns det guldkorn med 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.