Dagens outfit

Jag älskar den här kjolen från Bialcon, det plisserade tyget är verkligen underbart och faller så där självklart snyggt. Med den stilrena blusen från Bergelin behövdes bara en liten färgklick för att göra outfiten komplett. Färgen fick komma från en av favoriterna i garderoben, min rosa Jackie bag från Gucci. Starka färger i all ära men ibland är gråskalor med lite pastell allt man behöver.

 

Dela

4 svar till “Dagens outfit“

 1. Sol Lykkehaab skriver: Svara

  Smukt sat sammen.

  1. Åh tack 🙂

 2. Åj Jenny så snygg och fin du är. Älskar också den plisserade kjolen, ovanlig i färgen tycker jag. Jag har några stycken som jag sparat genom åren, den blir ju modern om och om igen, och för den delen måste den inte va det för den är tidlös kan jag tycka.
  Gillar hur fotot är taget med det råa bakom, ja den där Martin han kan verkligen sin sak för jag utgår från att det är han som står bakom kameran, haha.
  Kram/MH

  1. Tack tack 🙂 Jag har inte använt denna kjol alls nästan, måste bli ändring på det. Snyggt med plissering och nu är det ju superhett också, finns i var och varannan butik.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.