Byxdress, ja varför inte

För några år sedan köpte jag denna byxdress på Lindex (Holly & Whyte) och sedan dess åker den fram ett par gånger varje år. Ibland får jag lite ”feeling” och vill ha byxor, det brukar dock gå över rätt snabbt. Men jag har faktiskt samlat på mig en del under senare år så att jag när andan faller på har några att bära som ändå känns lite som min stil.

 

Dela

2 svar till “Byxdress, ja varför inte“

 1. Ja men varför inte, tycker det är häftigt och ombytte förnöjer eller vad heter det, haha.
  Köpte tre vintageklänningar idag, finns så många fina gamla klänningar.
  Från detta till nåt annat, är det inte så att en viss liten kille fyller år i morron söndag? Hipp, hurra för Ivan på sin födelsedag.
  Kram till er/MH

  1. Hej!
   Alldeles rätt, Ivan har i söndags blivit hela tre år. Stor kille nu ju 🙂 Vi firade honom i lördags istället eftersom vi hade barnvakt så ville vi nyttja helgen väl så söndag till måndag åkte vi barnfritt till Köpenhamn. Så härligt!
   Grattis till dina fynd förresten!
   Kram Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.