Vintageweekend i Köpenhamn – Dag 1

I helgen hade vi den ovanliga lyxen att ha barnvakt vilket betydde att vi snabbare än kvickt packade väskan och tog tåget över till Köpenhamn för ett dygn av livsnjuteri och vintageshopping. Efter att ha checkat in på hotellet och unnat oss några minuters vila var det så dags att upptäcka Köpenhamns vintagebutiker.

Jag besökte bland annat vintagebutiken Episode där jag fyndad ett par riktiga godbitar som ni snart kommer att få se här på bloggen!

När hungern kom smygande tog vi våra ärenden till Copenhagen Street Food där vi satte oss till bords på uteserveringen vid 15-tiden och kom inte därifrån förrän vid 20-21 någon gång. Det var verkligen en fantastisk kväll där vi följde solen hela vägen ner.

Håll utkik imorgon för några fler bilder från vår andra dag i denna underbara stad…

 

Dela

2 svar till “Vintageweekend i Köpenhamn – Dag 1“

  1. Va härligt ni haft det och jag ser fram mot vad du köpt! Bara ordet vintage får mitt hjärta slå ett extra slag, det finns ju mycket härligt i de ordet allt från hattar, klänningar och annat snyggt.
    Klänningen du provar är snygg, tyget känns så där lite hårdare inte negativt menat men om du förstår plagget blir på plats. Vatten, finns inte mycket som slår det, rofyllt och man kan lätt drömma sig bort ett par timmar. Vackra foton hälsa fotografen Martin så gott från mig.
    Kram/MH

    1. Jag ska be min fotograf ta lite snygga bilder på det jag köpte så visar jag snart. Jag förstår exakt vad du menar med materialet, precis vad jag gillar med äldre kläder.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.