Vintageweekend i Köpenhamn – Del 2

Efter en underbar första dag i Köpenhamn var det så dags för dag 2.

Det blev en handfull vintagebutiker till där fynden i första hand visade sig finnas på København K. Dagen till ära hade jag på mig mina underbara jeans från Deja vu och ett par träskor som ju alltid är rätt när solen skiner. Perfekt väder, gott kaffe och ett par blombuketter för nästan inga pengar alls gjorde att resan fick 5 stjärnor i min bok!

Fynden då? Kommer snart på bloggen…

 

Dela

Ett svar på “Vintageweekend i Köpenhamn – Del 2“

  1. Du är lika bra på att matcha byxor och top, som en klänning. Gillar skärningen i midjan och det har ett sjömansstuk dina plagg.
    På tal om sjömanskläder så har jag en skjorta som är så cool sådan de hade förr tror inte de har sådana i dag. Underbart med blommor är det cryss du har där i handen kanske, en av mina favoriter.
    Men också syrener som doftar ljuvligt i mitt hus, det är examensminne för mig, en smyckad skolsal en liten bukett på bänken, ny klänning, vita skor och knästrumpor, känner ett uns av saknad och nostalgi från min barndom.
    Vart tog det vägen egentligen de där fina examensdagarna, tror dock inte det är så idag men hoppas på nåt liknade så dagens barn minns lika bra som jag efter femtio år!
    Kram till dig och alla andra som läser din trevliga blogg, pss glöm inte skriva en rad det förhöjer sidan så mycket/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.