Inspiration sökes

Som ni kanske har märkt har bloggen legat vilande den senaste tiden. Jag vet inte om det är mörkret eller den lilla bebisen som spökar men jag har tappat min inspiration. Tänkte att den kanske skulle dyka upp igen om jag bläddrade igenom några gamla inlägg på bloggen och la upp ett par historiska godbitar, vilket jag här bjuder på.

Om ni är några tappra läsare kvar trots pausen får ni gärna komma med tips på inspiration eller annat som kan få igång bloggen igen.

 

 

Dela

5 svar till “Inspiration sökes“

 1. Livet har kommit emellan, det var ju stor skillnade med tiden innan du fick första barnet nu har du två, det är dom guldklimparna som får ha den tiden nu. Sen är du väl inte lika mycket ute på olika vintage mässor och andra saker heller som du kan skriva och lägga upp foton. Det är inte så lätt att få läsare och de som kommenterar heller till en blogg ska ju finnas någorlunda samma intresse.
  Jag har i alla fall handlat lite vintagekläder, underbara kjolar från Lindex riktiga skapelse och i samma låda var där två kappor från Hettemark som jag vet du skrivit om och en urfin blus, såja nu får du igång huvudet igen och inspirationen eller hur Jenny?
  Lycka till med bloggen och barnen och livet. Ps Jättefina foton.
  Kram/MH

  1. Tack för inspiration Har faktiskt varit på en vintagemässa i Köpenhamn i förra veckan och kände hur det bubblade lite i mitt huvud. Det kommer nog tillbaka, haha!

   Kram

   1. Louise werner skriver: Svara

    Jag brast i glädjetårar häromdagen !!
    Du skrev att varje vintage garderob bör innehålla en Cewo kappa !!
    Det var min gammel mormor Ossi’s företag. Min pappas mormor för att vara exakt.
    En sån fantastisk kvinna !
    Underbart att hennes kappor är ute på vift fortfarande 🙂
    Mormor Ossi Thånell och jag sänder dig massor med kramar
    Louise Werner

 2. Åh, ta vara på bebistiden! <3 Hoppas dock att du kommer tillbaka till bloggen när du får inspiration igen! 🙂 Gillar verkligen att läsa om dina loppisfynd och dina outfits.

  1. Vad härligt att höra, jag hoppas också inspirationen kommer igen snart. Snart drar ju även loppissäsongen igång 🙂

   Kram och tack

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.