Ett lördagsnöje…

Det har blivit lite av en tradition att varje lördag ta en sväng förbi Erikshjälpen. Hela familjen följer med och Ivan matas med att han fötts in i en familj som gillar återvinning, han är en liten loppisbebis helt enkelt. Här är i alla fall mitt senaste klänningsfynd från i lördags. Sent 60-tal eller tidigt 70-tal, bomull, perfekt längd samt fickor för diverse nappar och små leksaker.

randig klänning bebis i famn

Dela

2 svar till “Ett lördagsnöje…“

 1. Den klänningen gillade jag, känns som en del av mig, när jag växte upp och intresserade mig för kläder. Mor hade ofta rockklänningar, och alltid klänningar kan jag säga, utan de sista åren då blev det lite långbyxor. Det är jättebra att Ivan är mycket med ute och ser sig om, alla fina intryck, det är jättebra.

  Nu är ju frågan, kommer han när han blir stor gilla eller rentav av ogilla loppis? Du vet ju min inställning tidigare i min uppväxt, fattigdom så var varumärket då. Idag är det ju bara så coolt, ett av mina största intressen. Att hitta det där fyndet, som ingen annan ens har i sin garderob. Ni har ett stort Erikshjälpen i Malmö väl?

  Var det inte på tal om moms på secondhand?det är kanske därför priserna hos en del ökat. Hörde som hastigast på TV att då var det inte så lätt att klara det hela, känns ju inte så bra. Det är ju en stor del som går till det behövande.

  Må så gott och Ivan är ju så go/MH

  1. Jag har också funderat på det att Ivan säkert kommer gå helt emot och bara vilja ha märkeskläder och NYTT… Ja ja, den tiden den sorgen eller hur man säger. Än bestämmer vi och då blir det loppis, hehe… 😉

   Jo Erikshjälpen är rätt stort i Malmö, eller jag har inte så mycket att jämföra med men det känns stort. Tycker utbudet är bra med, fyndat mycket där.

   Det finns ju inget så bekvämt som en rockklänning så din mor hade god smak…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.