Vi ser tillbaka…

Det slog mig att jag inte visat er min outfit som jag bar på julafton. Klänningen har jag skrivit om i ett tidigare inlägg (HÄR).

Ni kanske noterar att jag på ena bilden håller i två paket Kinder Surprise. Nej, de är inte till Ivan, han är på tok för liten. De är alla till mig, jag har samlat på dessa överraskningar ända sedan jag var barn. Jag samlar inte på allt från dessa ägg utan jag är väldigt selektiv och letar efter specifika figurer som jag sedan försöker få hela serier av. Det är alltså inte bara gamla kläder jag sparar på…

julklänning tulpaner nder surprise keramiktomtar halssmycke hjo ivanskivan god jul familj

Dela

2 svar till “Vi ser tillbaka…“

  1. Underbar fina juletid som försvinner alldeles för fort, fast man tar tillvara på den och njuter. Ser så där hemmamorsamt där ni firade julen. Kinderägg är kul, men nu var det ett antal år sen jag hade en sådan i min hand.

    Snygga halsband du bär nära ditt hjärta!

    Rutigt ja minns det ljuva 60 talet, hade ofta rutiga kjolar men det var mer in på 70talet in mot de 80 och några har precis flyttat in till mig. Det slår mig med en rutig klänning, vilken loppis hänger den på, minnet oj, oj. Nu ramlade poletten ner det är i den fina lanthandeln i Smedstorp ju. Jag efterlyser hos dom mer av det ”gamla”, men jag undrar så var hamnar alla dessa fina plagg?

    Må så gott/MH

    1. Känns skönt att julen är förbi och det nya året börjat. Räknar dagarna tills vintern är bortsmält och våren börjar komma fram. Känns så härligt nu när man kan få se solen på dagarna och ta promenader i solsken. Det behövs verkligen efter en mörk lååååång vinter…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.