En längtan till värmen…

Det är vad jag har nu. Det enda jag vill är att värmen ska komma och ersätta denna kyla. Jag tittade igenom lite gamla foton idag och drömde mig bort lite när jag fick upp bilderna från midsommar förra året. En jätteliten Ivan och varmt väder, underbart. Nu hoppas vi att sommaren snabbar på ordentligt!

midsommarkrans midsommar baby selfie

Dela

4 svar till “En längtan till värmen…“

 1. Hej!
  Tack för fin blogg. Vi följde dig via Skånskan förut, kul att du har egen blogg idag. Tack för sommarbilder. De behöver man idag. Vi har nyligen lekt med vattenleksaker i en balja inne i en längtan till uppblåsbar pool ute.

  Keep up the good blogg-work 🙂

  1. Hejsan,

   Vad kul att bloggen gillas och att ni följt med mig från Skånskan och hit. Det värmer gott en kylig dag som denna, tack 🙂

 2. Jättefina foton och ja vem längtar inte till sol och sköna dagar. Men det går framåt onekligen, snödroppar blommar, vintergäcken likaså, påsklilojorna sticker upp ett par centimeter.

  I måndags var det 10 plus och vi är ju endast i februari, underbart.

  Var en sväng i Ystad och tittade vid ankdammen, så fina fåglar och så orädda de är, äter om det får ur handen. Snart min vän kommer soliga och varma dagar.

  Må så gott/MH

  1. Som jag längtar till dessa soliga dagar…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.