1950- och 1960-talet i klistermärken…

Nu förstår jag varför barn har så roligt. Fick i dagarna hem två böcker som kombinerar modehistoria med pyssel, här kan man verkligen tala om att leka och lära. Det är helt enkelt böcker med mode från 1950- och 1960-talet där man på klippgubbevis får ”klä på” personer i olika tidstypiska situationer. Det står att dessa är menade för personer 7–9 år men jag måste erkänna att såväl temat, hur välgjorda de är och hur komplicerat pysslet är snarare riktar sig mot en sådan som mig. Eller så är det jag som har lyckats behålla barnasinnet intakt…50-tal och 60-tal faktabok med klistermärken över 170 klistermärken popmode och opmode plast och papper på kontoret sol och bad italiensk elegans blått jackie kennedy klistermärke klistermärke modebok

Dela

2 svar till “1950- och 1960-talet i klistermärken…“

  1. Åh va fint! jag har också barnasinnet i behåll för jag älskar bokmärken. När jag är på loppis är det första jag tittar efter så är det just bokmärken. Har en hel del men jag kan inte få för många. Mina första jag hade som liten är väl bevarade också.

    Senast i går köpte jag ett album, man är väl känd när personalen kommer och säger vi har bokmärken till dig idag, yes jag blir så glad.

    Kram och må så gott/MH

    1. Perfekt att vara stammis och få första tjing på sådant man samlar på, grattis! Jag samlade på bokmärken som barn. När vi var och rensade i mammas hus hittade jag en kartong med mina album, vilka minnen alltså.

      Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.