Gucci Flora – väskan

Ni kanske minns när jag för någon vecka sedan berättade om Guccis Floramönster från 1966 (annars kan ni uppdatera er HÄR). Bakgrunden var helt enkelt att jag till min stora förtjusning fick en julklapp bestående av en väska med just Floramönstret. Som ni vet gillar jag ju det mesta som är gammalt men jag blir ännu mer förtjust om det även finns en historia till fyndet. Även om väskan är från 2000-talet så rymmer den just en hel del historia. Förutom mönstret så har den även Guccis patenterade bambudetaljer (som jag berättade kort om HÄR). Nu väntar jag bara på värmen så att jag ska kunna slänga på mig en riktigt somrig klänning och sedan hänga på denna skönhet på axeln.gucci flora hobo gucci flora bamboo gucci flora half moon gucci flora 2005 gucci bamboo flora hobo

Dela

5 svar till “Gucci Flora – väskan“

 1. Vilken skönhet verkligen, jag gillar ju så klart mönstret jag som är en vår och sommarmänniska. Men kan du inte ta på dig en sommarklänning, hänga väskan på axeln och locka fram en skönare årstid då hade du fått en medalj av mig.

  Så trött på vintern, som är lika med mer värk i kroppen till på köpet så snöar det.
  Men fåglarna gillar nog det för dom dansar på taket och älskar ju talgbollarna.
  Men vi går mot en ljusare årstid, man får helt enkelt bida tiden.
  Kram från snöriket/MH

  1. Jag ska absolut sätta på mig en somrig klänning och prova väskan. Precis som du skriver så kanske det lockar fram våren…

 2. Supersnygg! Älskar också mönstret, fantastisk! Får kika närmare på den när vi ses 😉

  1. Åååååh tack 🙂 Blev så himla glad när jag fick denna i julas. Jag skulle gärna titta lite mer på dina väskor med, hehe… Nästa gång vi ses så tar vi en tur bland kläder och väskor…

 3. […] och Martin får fika. Win win helt enkelt. Just denna dag klädde jag mig efter min handväska, min Gucci Flora. Tycker att den är så vacker och ville att den skulle ”poppa ut” så jag tog en […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.