Handskar för alla ändamål…

Gick förbi en butik häromdagen som specialiserar sig på handskar visade det sig. Jag har länge letat efter ett par långa skinnhandskar som är fodrade med ull som jag kan ha till mina kappor. Flera av mina vintagekappor har ju lite kortare ärm som det ofta var förr. Äntligen fanns de framför mina ögon och de var dessutom i min storlek. Som ni ser hittade jag även lite andra handskar som även de fick följa med hem.

Det första paret är ett par ”bilhandskar”. Jo de heter så och jag tänkte ha dem liggande i just bilen. De gula samt rosa var äldre handskar från 70-talet. På den tiden tillverkade butiken sina egna handskar men det lades ner runt den tiden. Så till våren tänker jag mig dessa ”finhandskar” med mina vårkappor i kulörta färger. hjorten specialtvättmedel skinn handskkompaniet ab bilhandskar bilhandksar knapp långa svarta damhandskar långa svarta skinnhandskar dam hk handskkompaniet vintagehandskar långa skinnhandskar vintage långa damhandskar skinn rosa och gula skinnhandskar

Dela

2 svar till “Handskar för alla ändamål…“

  1. Aha, var det så att kappor var kortare i ärmen förr, jag har ofta tänkt på det varför?
    Så snygga handskarna är och speciellt gillar jag färgade. Bilhandskar tror jag nästan jag har ett par i gömmorna, dom är coola.

    Må så gott. Kram/MH

    1. Bilhandskarna används flitigt redan. Varför har jag inte tänkt på detta tidigare? Leta fram dina Majvi 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.