Vykort från Lund…

Hittade dessa bilder när jag med frusna fingrar blickade tillbaka i mobiltelefonens bildalbum. Det var en riktigt härlig sommardag i Lund där jag dragit på mig lite stickad Busnel, ett säkert kort. Stickat kanske annars hör vintern till men inte alltid. Det är när man ser tillbaka på bilder som dessa man inser hur kort sommaren är och man ställer sig den stående frågan varför man bor i ett så kallt land. Å andra sidan ger ju kylan anledning att damma av alla härliga vinterkappor så det kanske kan vara värt det ändå…vykort från Lund busnel i lund knappar på axeln busnel mulberry axelväska stickad kjol

Dela

2 svar till “Vykort från Lund…“

  1. God söndag från ett snörikt Österlen, men det töar faktiskt lite nu,åh vilka mängder det kan komma på kort tid.

    Fin du är Jenny och jag gillar ju faktiskt hösten en smula när jag ser löven på marken, så var det sommar, ja jag ser ju gröna träd, rolig kombo. Snygg väska och snyggt lås på den.

    Må så gott. Kram/MH

    1. Jag insåg i efterhand att bilderna var mer höst än sommar, haha… Tiden från sommar till höst gick på tok för fort alltså 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.