En Gucci under julgranen…

Då är det officiellt konstaterat, jag hade varit snäll tyckte Martin. För det vet man om en får en så fin sak i sitt paket. Den perfekta väskan tycker jag. Stilren, lagom storlek, märket vräks inte ut och pricken över i:et är den röda insidan. Väskan är i svart skinn, den röda insidan är i mocka och handtagen är Guccis klassiska i  bambu.

Just dessa handtag har blivit lite av Guccis signum. Under efterkrigstiden, då det var ransonering på många material,  började Gucci använda sig av billig japansk bambu som det inte fanns några restriktioner på. De tog senare patent på sättet att böja denna bambu och nu är det återkommande i deras kollektioner.gucci leather tote gucci red lining gucci bamboo handle gucci bag black tote vintage

Dela

3 svar till “En Gucci under julgranen…“

 1. Ja men visst är du snäll, och vilken fin väska. Jag tänkte på handtagen i förra inlägget de är så snyggt, falkögon vet du.

  Ni har också snö ser jag, vi har mängder vill inte ha mer. Hör just på radion om hur fenomenet är med snön här, det fyger och snöar på tvären och längden och hit och dit.
  Nåja allt har en övergång, ser jag verkligen fram mot.

  Trevlig helg. Kram/MH

  1. Du har ett öga för fina detaljer, inte konstigt du la märke till handtagen i bambu 🙂
   Trevlig helg på dig med
   Kram

 2. […] Förutom mönstret så har den även Guccis patenterade bambudetaljer (som jag berättade kort om HÄR). Nu väntar jag bara på värmen så att jag ska kunna slänga på mig en riktigt somrig klänning […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.