Från södra Öland…

Från södra Öland på 50-talet till mig i Kvarnby 2015. Ni kollar på min senaste vintageklänning som jag köpt genom en vintage-grupp på Facebook. Klänningen såldes först av en gammal dam vars syster burit klänningen. Köparen tyckte inte riktigt att den passade henne och sålde den sedan vidare till mig. Sitter som en smäck om ni frågar mig. Materialet är ordentlig bomull och min absoluta favoritmodell just nu. Hemmaklänning från 50-talet när den är som bäst.

Väskan i min hand då? Den förtjänar sitt eget inlägg, så håll ut…randig vintageklänning gucciväska i profil julgran och vintage randig klänning snowjoggers gucci och snowjoggers spår i snön

Dela

Ett svar på “Från södra Öland…“

  1. Känns igen från 50-60talet, som jag sagt förr så hade min lilla mor nästan alltid klänning,det var först på senare året hon började använda långbyxor. Hon hade rockklänningar i alla de färger och mönster, vet inte om hon rent av sydde lite själv också. Trevligt är det i alla fall och cool du är som anammar detta med klänningar i alla dess färger och former.

    Jag gillar också klänningar men är en frusen kylling, haha. Mer än gärna använder jag mina kamelbyxor och dom ger värme må du tro. Åh vad vi har snö och blåst, det är möjligtvis vackert men som sagt jag gillar ju inte alls vinter men unnar de som gör det.

    Ser fram mot en ny vår och sommar, då ska vi träffas igen kan jag känna.

    Kram och må så gott/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.