Frukost på byn

Jag brukar alltid vilja ha frukost på hotellet när jag är på resande fot men när man kommer till USA verkar det vara lättare sagt än gjort då det allt som oftast inte ingår i rumspriset. Det är med andra ord inte mycket annat att göra än att ta seden dit man kommer och äta frukost på byn. Vi hittade ett trevligt bagelställe i närheten, lite bortom 9/11 Memorial, som heter Zucker’s Bagels & Smoked Fish. Efter frukost var det dock marsch iväg tillbaka till hotellet för att fräscha upp sig innan dagens äventyr skulle ta sin början.jenny-pa-zucker-bagels-new-york  9-11-memorialprickig-klanning-pa-beekman-hotel jenny-pa-the-beekman jenny-pa-the-beekman-new-york  gamla-fonster

Dela

2 svar till “Frukost på byn“

 1. Hej Jenny! Nu har ju jag också varit i New York, bra du tog med mig dit för jag är ju en hemmakatt, haha. Reser inte så långt mer än i tanken och fantasin och på nätet när du bjuder på foton. Tycker du lyser du är så vacker på foton, gillar ditt hår.
  Vad är det för coola stövlar du har på dig? dom gillar jag.
  Jag är nu så där fjorton år, och min kära lilla mor hade varit hos skohandlaren i den lilla orten Teckomatorp, Engdal hette den söte lille mannen som hade butiken, doften gör mig lyrisk än idag vid tanken. I alla fall när jag kom hem från skolan hade mor köpt ett par knähöga stövlar i lack, med tre ringar vid foten, ack ack vad jag blev lycklig. Till på köpet ett par kängor med skridskosnörning, lycklig som en stjärna gick jag till skolan i mina fina lackstövlar nästa dag. Kram och tack för fina foton/MH

  1. Lika trevligt varje gång när du delar med dig av barndomsminnen:) Stövlarna fyndade jag på en second hand-butik i NY och visst de kostade mig 300:- men sen är de ju också av märket Marc Jacobs och det är inga billiga grejer där inte. Mycket nöjd!

   Angående resan till New York så kommer vi definitivt åka tillbaka dit och då får du en resa till 🙂
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.