Streets of New York

När man är i New York så är det klokt att bära fotriktiga skor då det garanterat kommer bli en hel del vandrande runt stadens gator, det är ju trots allt till fots man bäst upplever en stad. Jag kan meddela att vi i snitt gick 1,8 mil per dag så fötterna var riktigt ömma när vi kom hem men det var det värt! Det var lite som en chock när vi insåg att vi från höstens Sverige landade i ett New York med 17 grader och strålande solsken, som att färdas till vårens ljuva dagar. Det var helt underbart att mellan varven bara sitta där i solen med en kaffe och njuta…new-york-vintage parkering-manhattan fiat-gucci fiat-500-gucci fdny rocco-restaurant-new-york skyskrapa tobys-estate-coffee-new-york

Dela

2 svar till “Streets of New York“

  1. Kunde ju tagit med den värmen hem, haha. Först jul men jag längtar så till en ny vår, är absolut ingen vintermänniska, ogillar och frysa och se snön fyga utanför mitt fönster.
    Men än är det skönt för solen visade sig i går och det är jag tacksam för.

    Kram/MH

    1. Visst hade jag hört att det kunde vara fler plusgrader i NY än i Sverige men att det skulle vara såhär fint väder i november anade jag inte. Det var helt perfekt, precis lagom väder för en storstadssemester. Så härligt att sitta ute och dricka kaffe i lugn och ro och inte ha en liten Ivan där som ständigt drar i ens kjol. Visst saknade vi honom men han hade det riktigt fint hemma med farmor och farfar.
      Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.