3 svar till “Turen fortsätter…“

 1. Som alltid fina foton.Idag var jag på tripp till Tomelilla, det var ju en helt vanlig marknad, men det hör sommaren till för oss för Österleningar och alla andra är lika välkomna!

  Erikshjälpen hade ett mindre bord med allehanda saker dock inga klänningar i våran stil.

  Ett tips för att kolla loppisar här om kring är Österlenmagasinet. Finns en riktigt trevlig loppis nere vid Röda bodarna i Ystad, Solhjulet heter den, de har lite kläder och de kan mycket väl ha vintage. Var ett år sen jag var där senast, men ett tips.
  Sen som ni gjorde tidigare är just att kolla ut med vägen på skyltar, för de finns nästan i varenda liten by. Gillar du lavendel? OM finns det vid Skillinge där de säljer lavendel i olika utförande, allt från blommor till utsökt goda karameller i fin glasburk. Hemsida lavendelkiosken.se, jag köpte lite på marknaden idag, sitter och njuter av doften från blommorna och smaken av karamellerna.
  Förresten så hittade jag ett par urfina nästan nya Komstadtofflor i brunt på loppis I Borrby, påminner om dina men med hel ”nos”.

  Kommer jag på mer så skriver jag fler tips. Må så gott från ett soligt och skönt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Imorgon ska jag ta med min man på bakluckeloppis här i Husie. Den ska visst vara riktigt bra har jag hört, blir dock första gången för mig där imorgon. Förhoppningsvis får jag något fynd som jag kan visa upp här i bloggen snart.

  2. Jenny Widén skriver: Svara

   Lavendelkiosken låter intressant, jag har antecknat alla dina tips för framtida resor till Österlen. Mycket bra, tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.