Följde en läsares tips till Österlen…

Det var det perfekta loppisvädret, vi bilade runt och stoppade om vi såg någon skylt som verkade intressant. Vi stötte på både högt och lågt men då är det väl som det ska när man är på loppistur. Gröna Ladan bjöd på en hel del fint för ögat men inget fick följa med hem fysiskt, men i minnet så.

Lunchen intogs på Kafferosteriet på Österlen som enligt mina vänner J & J har den bästa pizzan i hela världen. Jag blev inte besviken, bästa någonsin med massor av skogssvamp.

Min klänning för dagen tror jag själv är något som använts som uniform på kanske en amerikansk diner. Det är i alla fall så jag fantiserar när jag bär den, gillar den extra mycket när jag drömmer mig bort i dessa tankar.

mobiltelefon gaslykta loppis filialen-loppis loppis sverige gammal ford dagens outfit 2013-07-16 kodak instamatic gröna ladan loppis picnicväska fisk opel kaffecykel vedett öl beer bier bambuväska mq pizza rostig stol slick 50

Dela

4 svar till “Följde en läsares tips till Österlen…“

 1. Då säger jag trevligt du varit i just mina hemtrakter, du var om jag så säger ett litet stenkast från mig, synd jag inte stötte på dig för i går kväll var jag i Hammenhög, fyndade ett snyggt stycke tyg med rosor på. De har på tisdagskvällarna så att säga öppet för inlämning och då också för handel, tänkte på dig när där hängde kjolar från kanske 60 talet, men jag tror du gillar klänning bättre! dels med en kjol vill man ju gärna kombinera med en passade blus. Du har rätt om Gröna ladan, den är kul att filosofera i, ägaren är rätt rolig och allt emellanåt har han snygga kläder, på tal om blusar har jag ett antal med spetsar jag fyndat där.Kafferosteriet har jag aldrig haft den äran att besöka, dåligt av mig ju.
  Bredvid det stället ni åt på är ett jättefint SPA, ja vi har lite gobitar på Österlen, och Välkommen tillbaka!! Otroligt snygga foton, jag älskar fina bilder, och du har en snygg klänning och visst du är som hämtat från en film i din ”uniform”
  Från ett lite mer soligt Österlen. Må så gott/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jag hoppas att det nästa vecka blir ännu en tripp till dina trakter, finns ju så många loppisar att besöka. Jag gillar när du tipsar mig och att tänker på mig när du ser gamla fina kläder i butik.

 2. Låter som en perfekt sommarutflykt! Hoppas på hinna med en loppistur till landet innan semestern tar slut. Vi har faktiskt en liknande picknickväska som på bilden ovan. Vår son brukar ”duka upp” här hemma på vardagsrumsgolvet! 🙂

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Det blev inget köp av picknickväskan för min del. Ångrar mig lite nu när jag tänker tillbaka på den och grattis till dig som har en sådan fin 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.