En favorit i garderoben…

Visst, jag ändrar mig ofta och hittar nya favoriter i garderoben men denna känns som den senaste. Klänningen har jag haft i min ägo i säkert fem år. Ibland har den bara fått hänga i år utan användning och ibland har den använts flitigt. Just nu gillar jag ljust gula toner som bäst och denna 60-talare känns helt rätt.

Om jag inte minns helt fel hittade jag den på Humana i Malmö. Jag har läst någonstans att gult är den färg som säljs allra minst av i butik, antar att det är för att färgen är lite svårburen mesta delen av året. Bra för alla oss som struntar i sånt trams och bär gult när helst lusten faller på.

dagens outfit 2013-07-14 mudd fickor strumpbyxor skor buskar ur fokus mobiltelefon fotarbete

Dela

2 svar till “En favorit i garderoben…“

 1. Visst är gult en fin färg, men du har så rätt så, den färgen är inte så vanlig på plagg.
  Det vet du väl den svenska kvinnan gillar för det mesta svart??Det är just därför man blir så glad att se alla färger på klänningar och andra plagg. Perfekt med fickor, dom kanske var mer vanliga förr, var det för att ha en näsduk till hands för att torka sina förkylda små barn, vad vet jag en gissning så bra som nån, haha.

  Sommaren den visar sig från sin så där sämsta sida nu, det blåser på slätten och det är endast mörka moln, trevligt då med lite färglada klänningar. Tack för att du just bjuder på det.

  Från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Inga snoriga barn här utan fickor för mig betyder att slippa ha telefonen i handen. Tiderna förändras visst men vi bär samma plagg. Det är detta som gör gamla klänningar så härliga att bära fyllda med historia.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.