2 svar till “En runda i trädgården…“

 1. En till snygg klänning, du har onekligen en skatt, och med stor sannolikhet slår du mig i antal plagg!! säger inte lite. Kom att tänka på havet när jag såg din klänning, så där när man sitter vid kanten och tång liksom böljar sig med vågorna. Det finns onekligen massor av olika mönster på kläder, och förr mer än nu.

  Jag som gillar själv att fotografera beundrar fotografens öga, som fångar detaljerna i bilden.
  Dina foton är mycket trevliga och harmoniska, en eloge till din fotograf och hälsa att jag ser fram emot mycket mer.

  Från ett stilla och lugnt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jo jag har ju en hel del klänningar som jag samlat på mig genom åren. Vågar knappt räkna dem där de hänger i garderoben. Är mycket glad över min ”walk in closet” där jag ibland sitter och bara tittar och drömmer bland gamla klänningar och ting.

   Jag ska hälsa min man att han fått beröm av dig för sina bilder.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.