2 svar till “Sommarens minnen…“

 1. Den dagen i juli när jag mötte dig Jenny och er söte Ivan, och din trevlige man kommer jag aldrig att glömma, det tar jag med mig när hösten blir kulen, snön yr kring knuten.

  Vilken fantastisk sommardag vi hade, och det är ju så otroligt trevligt att möta en person som man skrivit till och sen så är det verklighet. Jag hittade din blogg och fattade tycke för den just för det du skriver, för dina otroligt vackra foton. Sen har det varit händelser både glädje och sorg som fängslade mitt hjärta, jag kunde liksom byta plats med dig och känna samma känslor eftersom jag bär med mig förluster men också mycket glädje.
  Det där att känna samma saker har inget med åldersskillnad att göra, det är hur man känner långt där inne i hjärta och själ.
  Du är precis så trevlig som det framstår i din blogg, den där mjuka fina människan som känner för andra, du är Jenny min vän i framtiden.
  Redan september, ett speciellt datum för mig, den första dagen i månaden då mitt liv lite drastiskt ändrade från att gå på två ben till att inte kunna gå på ett antal månader, hemska jobbiga benbrott. Tacksam för livet blir man, med envis träning och livsglädje.

  Kram till dig och de dina från Österlen som håller på att kläs i ny skrud/MH

  1. Ja det var riktigt fint att äntligen träffas Majvi. Jag hoppas vi gör om det snart 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.