En regnig lördag…

Regnet öste ner hela lördagen och om min lille gosse måste ha 39 graders feber någon dag så passar en sådan här dag ypperligt tycker jag. En dag med gos i mängder alltså. Vad har jag då på mig en sådan här dag undrar ni självklart nu. En riktig husmorsklänning i stadig bomull med rejäla fickor där både napp och näsdukar lätt får plats.  mor och gosse barnfot regn blå vintageklänning sprallig kvinna

Dela

2 svar till “En regnig lördag…“

  1. Ah stackars Ivan, feber och förkylning är så jobbigt för liten som stor. Hösten gjorde verkligen sitt intåg i lördags, blev ingen loppis på Suckarnas, kan ju nog inte ha varit så många hugade säljare och spekulanter. Gårdagen bjöd på blåsigt väder, stolarna, dansade vals i trädgården, jag som tvekade att sätta in dom, jag vill fortfarande ha sensommar. Härlig klänning ja precis sådana hade min mor, jag har säkert något liknade på vinden. Fina foton som alltid!

    Stor krya på Kram till Ivan från Österlen/MH

    1. Ivan hade tur denna gång, febern la sig snabbt och han är nu frisk igen. Det dröjer väl inte länge tills han blir sjuk igen kan jag tänka nu när han går på förskola och allt. Men den tiden den sorgen… Du får leta fram dina klänningar från vinden och använda dem Majvi 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.