En sommar med flera fynd…

Denna sommaren har jag fyndat en hel del. Eftersom allt åker in i frysen två veckor direkt efter inköp är det lätt att jag glömmer bort att visa er vad jag hittat. Här bär jag i alla fall en av klänningarna som kommit till min ägo under sommaren. En härlig sak i stadig bomull av märket Aspens. Köpte den i en mysig liten butik nere på Österlen och betalade ynka 100 kronor. Vad tycker ni?dagens-outfit-2015-08-28 solglasögon randig-klänning

Dela

2 svar till “En sommar med flera fynd…“

 1. Det är fredagskväll veckorna rusar snabbt, snart lider augusti mot sitt slut, var blev denna fina månad av då, det undrar säkert fler med mig.

  Jättefin klänning, Österlen är väl bara så bra, haha. Du har ju så snygga matchande skor till. Jag köpte en sådan snygg gul klänning idag på Lions loppis, nu är jag inte lika bra på årtal på en klänning som du. En klänning som man kan ha på fest men också en vardag när man åker iväg, kjolen är plisserad, ja jag gillade den. I morgon är det Hammenhögsdagen med bakluckeloppis, där ska jag slå en liten titt, sen får jag nog ta en tripp till stan och kolla Suckarnas.

  Duvan ja min vackra duva, ska sända dig några foton på den. Jag ville den skulle prova sina vingar i går, men nä det ville inte den. Jag satte den på marken men den spatserade in i fläderbusken i väntan på att om jag möjligtvis ville hämta den igen.

  Den får träna några dagar och sen får vi se vart ödet bär min lilla vackra duva. Den pratar med mig varje dag och hälsar så med vingen. Men den får nog ta följe med en ny familj snart, snyft det känns i mitt hjärta, hur ska det gå?

  Kram och en trevlig helg till er alla i bloggvärlden hos Jenny/MH

  1. Tack tack, jo Österlen levererade fint detta år 🙂 Grattis till ditt fynd Majvi…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.