Hawaii, Malmö

Här står jag på parkeringen bakom Sunk-ICA på Möllan i en vintageklänning från Hawaii. Värmen följde med klänningen hit men den glömde ta med sig den härliga miljön. Nåväl, man får vara glad för det lilla.vintage-klänning-hawaii vintage-hawaii orange-handväska-bohemia 365outfits-hawaii

Dela

2 svar till “Hawaii, Malmö“

 1. Vilken snygg klänning, känns ju lite japanskinspirerat över den, gillar knapparna.
  Har varit på några loppisar, och vad säger du om basker? den är lite högre än en vanlig som är platt som en pannkaka, ja jag såg inte alls illa ut i den, skryter lite men det får man väl. På RK köpte jag en sidenklänning, så skön alltså, dock ingen vintage.
  Suckarnas är lite tunt nu, inte så många turister och därmed inte lika många säljare heller, men det håller ju på och sälja i alla fall tills oktober. Skall ta och köra en knappa mil och kolla loppis idag, en helt vanlig måndag, såg i fönstret att där hängde lite kläder, så har man spanögonen med sig.
  En liten historia men sann, för ca tre veckor sen när jag hämtade posten så till min förfäran så låg där en liten duva vid vår björk, död och hackade i huvudet, sorgen kändes jag som är en djurvän på första plats. Jag tog den och den fick sin begravning, vid närmre titt så minsann en till, de var också hackad ack, ack, vad djuren är stygga vid varandra. Jag har nu vårdat den, och snart mina vänner i vida världen så är den flygfärdig. Folk sa till mig ge upp det, den kommer aldrig till att klara sig, så fel och så rätt jag fick då. Jag har gett den havregryn och frö och en och annan mask har varit gott. Den är så tam när jag kommer piper den och slår med vingen, sätter sig på mitt finger, så är äkta kärlek från en duva. Nu är jag lite smått orolig hur ska det gå? hoppas den hittar en stödfamilj, haha. Det var lite utanför vintage och kläder, men en solskenshistoria så här på en måndag kan väl va kul.

  Kram/MH

  1. Vilken historia Majvi, hur gick det för duvan?
   Jag gillar basker, använder det själv ibland på hösten. Kul att du har hittat så mycket fina saker på sistone. Härligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.