4 svar till “Som handen i handsken…“

 1. Åh vad lille Ivan är söt, och vad fin han är i björnen.

  Han har växt mycket sen jag såg honom senast, precis som det ska va med dessa fantastiska människobarn. Vilken lycka det är med alla små barn som kommer till vår jord, och liten Ivan kunde man inte utan ta till sig i ens hjärta.

  Härlig lapptäcke han ligger på, minns min barndom med sådant då mor sydde mycket. Tänk ändå om jag hade den gåvan, men icke.

  Må så gott och Kram till Ivan från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jo han har verkligen växt mycket, han har dubblat sin vikt plus lite till. Det är tungt att bära runt honom nu… Lapptäcket är mitt som jag hade då jag var liten. Vi är fyra kusiner på min mammas sida och vi fick alla vars ett av vår mormor. Är glad över att min mamma sparat det i alla år så att Ivan nu kan ligga och leka på samma filt som sin mor 🙂
   Hur är läget med dig i höstrusket?

 2. Den som spar han har. Jag hade sparat det mesta i en kista på vinden sen mina var små, efter trettio år var kläderna lika fina, och när jag ser mina barnbarn ha kläderna så är det som att gå tillbaka i tiden.

  Läget med mig, bra i knoppen dålig i kroppen, men så är det med ledsjukdomar, urkass i väderväxlingar. Badar två ggr i veckan, en dag på SPA, vilken lyx va, haha. Så fantastiskt för kroppen alltså att flyta runt och va helt avkopplad, det är en lisa även för själen så klart.

  Men sommaren har varit ljuvlig och även många dagar med sol därefter. Regn och blåst är ju inte så skönt, men nödvändigt för moder jord. Det är då jag läser en bok, tänder en massa ljus och en go kopp te, och inväntar nästa loppis.

  Det har tunnats ut här nere nu, var på Suckarnas, men nä där är inte mycket alls. Jag är ju på jakt efter dockskåpsmöbler, svårfunnet är de, enstaka kan man hitta. Vill ju inte ha helt nya heller när jag börjat med det gamla snittet, går efter ordet, sök och du ska finna.

  Må så gott nu ni alla, och njut av bebistiden, det går fort kan jag lova dig. Kram/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh vad kul för dina barn att du sparat så mycket kläder från då de var små. Är glad att jag hittade en del själv då vi rensade hemma hos mamma.

   Jo nu känns det som att sommaren är över, det hände så fort. Jag som skulle åka till Ystad igen och gå på Suckarnas men tiden bara gick och nu är det väl för sent antar jag?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.