Dags att ta tag i mina syprojekt…

Jag är säkert inte ensam om att ha en stor hög med kläder, i mitt fall klänningar, som behöver lagas lite eller justeras en aning. Tyvärr växer högen mer och mer för min del och jag kommer aldrig till skott att börja sy. Just nu är Ivan min ständiga ursäkt. Så fort tanken slår mig och jag börjar dra i trådarna då vaknar han direkt. Hemma hos svärmor syddes lite på denna fina och jag kan inte sluta att undra om jag hade sytt mer om min egen maskin hemma hade varit lika mycket ögongodis som denna…

husqvarna-symaskin husqvarna-symaskin-tråd husqvarna-symaskin-nål husqvarna-symaskin-ratt husqvarna-symaskin-sladd

Dela

2 svar till “Dags att ta tag i mina syprojekt…“

  1. Vilken skönhet!

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Och bra sydde den också… 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.