2 svar till “Återblick från semestern…“

 1. Vilka fina foton i din blogg, men det har jag säkert sagt tidigare.

  Sill och potatismos, hur gott är inte det, hade jag för en vecka sen också. Lite underskattat med sill, eller.

  Min mor sa att när hon växte upp så vid tre månaders ålder åt hon sill och potatis, de du.

  Men så var dom fjorton syskon, bröstmjölken sinade säkert snabbt, de föddes ju på rad höll jag på att säga. När man ser ett foto jag har på väggen, ser det ut som en skolklass. Snyggt klädda var dom också i svart och vitt, det var noga på den tiden med fotografering.

  Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Oj herre gud, fjorton syskon… Jag som tycker att jag har fullt upp med ett litet barn… Det dröjer nog ett tag tills det blir sill och potatis men alldeles snart ska Ivan i alla fall börja med att få smaka på lite mat. Spännande… 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.