En ny butik i stan…

Nja, eller helt ny är den väl inte men då jag är hemma med Ivan och leker mamma hänger jag inte med i det nya heta lika bra som förr. Butiken jag snackar om är i alla fall Beyond Retro. Äntligen har butiken kommit till Malmö. Här hittar man amerikansk vintage. Vad som är så bra med just amerikansk vintage är att de är väldigt duktiga på att sätta etiketter i dem vilket gör jobbet att försöka se hur gammalt ett plagg är lite lättare. Här har jag på mig ett av mina senaste fynd i alla fall.

dagens outfit 2014-08-28 ny frisyr ben kjol vid hörn halskedja-guld skalp

Dela

2 svar till “En ny butik i stan…“

  1. Syster yster skriver: Svara

    Vi får gå dit när jag kommer på visit med lilleman. Kram på dig.

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Självklart gör vi det syster 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.