Retro-babyn Ivan…

Idag grävde jag fram lite småprylar som jag haft då jag var liten och mössan är ett av fynden. En tunn fin bomullsmössa som jag på bilder har på mig på stranden som liten och nu får Ivan bära den. Vagnen är även den gammal, från 1962 mer bestämt. Den är så fin att den kräver sitt eget blogginlägg inom kort.

bebis i famnen retrobebis sprattel

Dela

2 svar till “Retro-babyn Ivan…“

 1. Åh, lille söte Ivan, jag tänkte faktiskt på honom i morse, att han nu är några månader redan, tiden den går så fort.

  Så fin han är i sina kläder, han ser så där nöjd ut, och vagnen, den ser ju hur härlig ut som helst.

  Min 81 Brio har jag sparat, en ljusare brun i manchester, sittvagnsdelen i blått, får man säga att dåtidens vagnar känns robustare? ingenting i plast i 81: an, bra fina gummihjul, underredet i metall, men en nackdel kanske de är säkert tyngre att hantera.

  Man ser faktiskt en del ha retrovagnar, de går mot strömmen och det gillar jag.
  Jag hade också sparat mina barnkläder, kan säga att kvalitén var toppen, efter mer än trettio år han barnbarnen nu haft de. Fria från allt vad kemikalier heter då de tvättats en hel del.

  Måste fråga eller tipsa, om tvättnötter, något du använder? jag köpte i Simrishamn i veckan, och har nu kört två maskiner, kanonbra, och miljövänligt, prova du blir nöjd.

  Må så gott och Kram till lille Ivan från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Ivan har hunnit bli tre månader nu, en stor gosse. Har precis bytt upp sig en storlek i kläder så Paddington passar nu 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.