Snart försvinner det

Jag syftar på det vita landskapet. Hoppas det sker i helgen (som snart är över) för jag vill ha plusgrader och lite sol. #våruppror är en härlig tag på instagram som jag brukar skrolla igenom för lite hopp om våren. Här är mitt bidrag, grönblommig klänning från Bergelin, nya koftan från Emmy samt bekvämaste skorna jag någonsin gått i från Kavat.

Jag välkomnar våren nu!

 

 

Dela

2 svar till “Snart försvinner det“

  1. Du kan verkligen matcha kläder med smycken snyggt med röd klocka. Sen är du så vacker, den där söta magen är så underbar, det nya livet!
    Ja men visst vill jag ha vår, har frusit så mycket denna vinter, så jag är den första till att välkomna våren med stora famnen.
    Kram/MH

    1. Tack tack, att matcha är kul tycker jag. Just klockan är jag så nöjd med, ringen går att byta ut och jag har massor av färger att byta med så perfekt för att matcha kläderna.
      Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.