Nytt från Emmy

Två nya koftor från Emmy har hittat hem till mig. Var på invigning av butiken Pollyjo & Moz förra helgen och dessa godbitar hade just packats upp. Brukar vara svindlande åtgång på koftorna från Emmy så jag haffade två direkt. Det är en ny model som heter ” the delightful daytime cardigan”. Den är lite tunnare än Ice skater och Susie Q vilket är modellerna på mina andra koftor från märket.

En sponsring från Emmy hade jag inte tackat nej till som ni förstår men tyvärr har ingen fråga kommit än, haha!

 

Dela

2 svar till “Nytt från Emmy“

  1. Jättefina koftor och bra och användbara plagg nu när våren kommer också. Tycker jag kan känna igen en blå kortare kofta du haft som är så fin. Kommer nu när du gjort bra reklam och vi är nog en del som sett koftorna den bästa reklamen kan jag tycka.
    Trevlig helg och Kram/MH

    1. Ja dessa kofter använder jag varje dag i princip. Älskar modellen eftersom den är perfekt kort när man bär klänning eller kjol. Jag har nio olika färger på liknande kofta så det stämmer nog att du sett mig i något blått… Haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.