Blått i olika nyanser

Om jag ska nämna en favoritfärg så får det bli marinblått. Tycker den färgen passar till det mesta. Här till min Karla-klänning från Bergelin. Blått och blått i olika nyanser gillar jag med. Har fått frågan om det inte är väldigt kallt att ta dessa bilder och jo det är det, verkligen! Men för fina fotografier får en ju offra sig lite.

 

 

Dela

2 svar till “Blått i olika nyanser“

 1. Blått är väldigt snyggt, ja alla färger tycker jag om, man blir så glad när det inte bara ska va svart, det är så murrigt. Vet du min far han ogillade om han såg någon ha svart så strakt förknippat med sorg. Kanske inte så konstigt på den tiden, haha låter gammalt men så var det så skulle man bära svart i många månader för att sen övergå till annan mörkare, blått eller brunt så jag förstår min far idag hur han kände och tänkte.
  Sen hade min far starka känslor, tänk dig att han följde med sin far till Lund körande med häst och vagn för att hämta hem sin lillebror i kista som dött som lten det måsta va så otroligt tungt.
  Kram och en fin vecka. PS kul du lägger upp mycket/MH

  1. Gud vilken tung historia om din far, det måste verkligen ha varit fruktansvärt.

   Jag försöker lägga upp lite mer nu när jag mår bättre och har inspiration igen, kul att du gillar.

   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.