Regn, regn, regn…

… det är så det känns. Hela tiden ska det ösa ner och göra roliga saker svårare. Man ska ta på sig och familjen regnkläder, regnskor och regnmössa. Man får med andra ord göra sitt bästa för att hålla uppe humör och julstämning genom att t.ex. slänga på sig en gammal julklänning som mest samlat damm tidigare samt klistra på ett glatt humör innan man börjar dra på sig alla regndon för att bege sig ut på byn.julklänning_vintage gunga_i_regnet glaen_kvinna stupränna regndroppe

Dela

3 svar till “Regn, regn, regn…“

 1. Härliga ljuvliga regn, haha. Jag älskar regnet,vet du utan det så står vi oss slätt. Vi med egna brunnar på landet uppskattar regnet så mycket. Hela oktober var det så gott som torka, så det var väldigt välkommet.
  Du är ju strålande i det röda, det lyser ju upp i novembermörkret, och nu väntar vi alla på vad som komma skall, den fina julens tid. Njut och ta tillvara på den.

  Fin advent till er alla från slättlandet Österlen/MH

  1. Haha, jodå jag kan också gillar regnet ibland. Bara man är rätt klädd så att säga… Det jobbiga är alla kläder som ska av och på Ivan hela tiden samt att cykla till jobbet och hämta på förskolan. Få upp en inte jätteglad Ivan i cykelsadeln under ösregn. Inte jättekul just då… Gillar mest regnet då jag är inne och hör smattret på taket 🙂 Men sen så har ju inte jag en egen brunn men ur den aspekten så förstår jag att du jublar… Hoppas att ni hade en fin advent ni med.
   Kram

   1. Ja jag förstår det fullt ut, man blir mätt av alla kläder man ska ha i denna årstiden, visst är det bättre med våren och sommaren.

    Vi hade en fin advent, jag sände dig ljuset i mörkret på mejl, men vet ju att du har svårt att ta emot foton? men hoppas det kom fram. Jag tänker ju ofta på dig och din fina familj. De där att möta någon man gillar det tycker jag är härligt, visst behövs det i denna vår annorlunda och otäcka värld. Man blir ju mörkrädd för allt som händer ute, ska vi inte kunna gå ut med hunden klockan sex på kvällen utan att bli nerslagen? vart är världen på väg, läste om det på nsk.se. Vi måste alltså bli mer vaksamma och hjälpa varandra, rädd för att vi går under annars. Kram till er alla/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.