Det var då…

 

Känner ni igen den? Solen. Det var tider det när ljuset nådde ända ner till oss på gator och torg och man slapp ha cykellamporna på när man cyklade hem från jobbet. Hittade dessa bilder som jag glömt blogga när jag dammade av arkivet så de får publiceras nu i efterhand och fungera som en påminnelse om att det någon gång blir ljusare igen.blommig-vintageklänning blommigt-och-prickigt flyttar-stol

Dela

4 svar till “Det var då…“

 1. Se där Jenny har lagt ut en ny bild. Låg precis på sängen och har skön avslappningsmusik från radion och hör vinden susa över slätten. Vintern är här, dock har vi ingen snö, och hmmm jag vill ingen ha, ja jag är kanske självisk men det får man va på vintern. Jag är en vår och sommarmänniska, när alltid knoppas och solen strålar då är vi piggare, inte sant? Minns ju den ljuva sommardagen när vi möttes i Simrishamn, så fint det var, hoppas på en ny träff när ljuset kommer åter och Österlen sjuder av liv.

  Trevlig fortsättning på söndagen. Kram/MH

  1. Det hade varit jättetrevligt att ses igen. Vi styr upp något när det börjar ljusna lite ute…

   1. Vilket underbart väder vi har idag, alldeles vindstilla och solen den lyser, ja jag kände det nästan som våren var kommer, lite tidigt kanske, haha. Först får vi väl fira advent, jul och ett nytt år, sen får den gärna komma, jag vill ingen snö ha.
    Kanske lite på självaste julafton, det är mysigt. När jag skriver julafton far mina tankar som så ofta med ordet till mitt barndomshem. Jag är fem år så där, sitter vid köksfönstret, ser min far gå där på gårdsplanen och ska vattna korna, ja det gjordes för hand på den tiden, med en gårdspump, en brun sådan. Mor står och steker köttbullar doften känner jag, och far vinkar så där glatt och snön singlar ner för jag tror bestämt vi hade vita jular.

    Nu blev jag nostalgisk, längtar så ibland eller oftast tillbaka för en enda dag till det som var förr, mitt älskade barndomshem.

    Så klart Jenny ska vi träffas igen, ljuset kommer och då möts vi.

    Kram till dig och alla andra och en fin kommande advent/MH

    1. Kram till dig med. Så härligt att få ta del av dina barndomsminnen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.