Grönt är skönt…

Det är många fynd som jag inte vare sig burit eller visat upp för er. Här ser ni en riktigt fin klänning som jag hittade på Erikshjälpen för ett ta sedan. Härlig struktur i tyget och den faller snyggt tycker jag. Jag matchade den med en poncho som jag ärvt efter mamma samt även skor som hon bar i unga år. Känns både fint och sorgligt på samma gång att använda saker som varit mammas, ni förstår nog vad jag menar. Stil hade hon i alla fall min älskade mamma.

Hjälpande fotograf på bilderna är svärmor som är nere på besök. grön-klänning_vintage öga_närbild grön-poncho mockaskor vintageklänning_höst motljus mor_och_Jenny

Dela

2 svar till “Grönt är skönt…“

 1. Grönt är absolut skönt, så snygg du är, gillar dina skor ser så där sköna ut och härligt med en poncho, du är ju i tiden.
  Förstår allt för väl saknaden du har efter din kära mor, det sägs att tiden läker men det tar tid. Den läker säkert för med åren kan man på ett annat sätt prata om de som inte finns, men saknaden kommer alltid att finnas oavsett.
  Skönt du har en fin svärmor, det betyder ju så mycket.

  Gillar fotot med ditt öga så väl fångat.

  Må så gott. Kram/MH

  1. Åååh tack majvi 🙂 Grönt var mammas absoluta favoritfärg så många av plaggen jag har från henne har just olika nyanser av grönt. Inte en färg jag själv brukar bära egentligen men nu gör jag. Jag är verkligen glad över att jag har så fina svärföräldrar. Trots att de bor en bra bit bort (Nyköping) så hälsar de på rätt ofta.

   Jag ska hälsa Martin att du gillar hans bilder. Han har nämligen köpt en ny kamera som han håller på att lära sig för fullt.

   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.