Ännu mer Dior…

Jag Ropade ju hem två broscher från Christian Dior. Här har ni skönhet nummer två från 1961. Ska sätta den på min kappa nu ikväll. Nu återstår bara frågan, vilken kappa? Det har ju blivit en del genom åren så det kanske till och med är dags för mig att sälja av lite.

Vad tycker ni om ett inlägg om alla mina kappor förresten. Hade det varit kul att se?dior brosch 1961 bijoux christian dior bonnier

Dela

Ett svar på “Ännu mer Dior…“

  1. Ja men visst kappor är alltid intressant och en nödvändighet nu när vi går in i den kyliga tiden. I min garderob har två flyttat in i höst, en i härlig svagare orange, lite färg lyser upp den annars mörka tiden, observera jag använder reflex, haha.

    Må så gott från Österlen/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.