Rea, rea rea…

Slog till på två klänningar från butiken Bergelin då de hade 50% rea. Det är inte ofta jag handlar nyproducerade klänningar men ibland så. Gillar att både denna och den jag hade på mig i förra inlägget har fickor i sidorna samt att materialet är lätt och rörligt. Jag sitter ju inte direkt stilla om dagarna. Ivan har börjat hasa sig fram och detta hasande går i en rasande fart.

blommig klänning

Dela

2 svar till “Rea, rea rea…“

 1. Snygg, jag trodde att den var en vintage. Men det är nog meningen, haha.

  Orange är en färg som kommer mycket i vår, den gillar jag. Idag på loppis fyndade jag en sån snygg kjol, och en scarf med orange blommor. Vill snart att våren kommer. Vi har vackert ute, vitt av frost och det har varit solsken.

  Endast en början med Ivan, snart så går det ännu snabbare, roligt hur de utvecklas de små söta barnen.

  Må så gott/MH

  1. Igår (fredag) var en helt otrolig dag här i Malmö med solsken och vårvibbar. Jag tänkte att nu närmar det sig… Vaknade idag av rusk och snö igen, jag längtar också innerligt till härliga våren.

   Det är just därför jag gillar deras klänningar för att de ser ut som förr i modellerna och har ibland detaljer som är vintage som till exempel knappar.

   Trevligt med dina fynd 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.