2 svar till “Premiärtur med barn…“

 1. Finaste lille Ivan, hur underbart är det inte? Minns själv den där första dagen i augusti, stolt som en lärka tog jag min första promenad med vår gosse. Det är något visst som man inte riktigt kan ta in. När jag kom hem med lille gossen, kände jag så, att ska jag nu ta hand om dig, på BB låg man på den tiden en hel vecka, på nätterna så hade man inte barnen hos sig, vilket jag med åren undrat, hur bra var det,att skilja barnet från föräldern?
  På morgonen kom de in med barnen på rad i sin lilla bubbelsäng, hungriga som små vargar en del, andra, ja suck, vad det var trögt, kan småle av det idag, men nu är gossen vuxen och tre egna små.

  Trevligt jag kunde glädja dig med en liten present, tyckte du var så värd det!

  Idag känns det höst på Österlen, det blåser och jag har tänt det levande ljusen.

  Må så gott och var rädd om dig och din fina familj/MH PS du har smalnat av mycket.

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jo första promenaden kändes speciell. Gick liksom runt och tänkte att det syntes på mig att jag var helt ny på detta…
   Vi stannade på bb i Ystad i tre dygn och fick behålla gossen på nätterna med 😉 Kändes bra med en lugn start och möjlighet att ställa massvis med frågor till de kunniga på bb. Angående avsmalnandet så är det bebisen som suger ur mig kilo efter kilo… 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.