Polaroider uppåt väggarna…

När jag ändå är inne på inredning och saker uppåt väggarna så kan jag lika gärna dela med mig av mitt andra ”hemprojekt”. Jag har helt enkelt låtit väggen bli ett fotoalbum och satt upp diverse polaroidbilder från konserter, fina minnen och resor. Ett lite roligare sätt än att stänga in alla minnen i ett album i bokhyllan. Kanske känner ni till och med igen några av bilderna från bloggen?

trappa provdocka polaroid polaroidvägg henric de la cour krunegård bröllopsbild polaroid polaroid jakob hellman moneybrother polaroid in-n-out burger polaroid route 66 systerskap polaroid som tavla

Dela

3 svar till “Polaroider uppåt väggarna…“

 1. Gillar dina tavlor med minnen, det är de som finns kvar när tiderna flytt.

  Foton i datorn, i alla ära, men på väggen så kan man slå ett öga dit när andan faller på, det är snyggt, jag tycker också om foton och annat, som är härligt för ögat.

  Snyggt uppsatt också, förr fanns det inte på tal att hänga de så, jämna mellanrum aldrig för tätt, fram med tumstocken och mäta, tiderna förändras och vi med den!!

  Från Österlen/MH

 2. Vad trevligt! Vi har också spikat upp våra favoritreseminnen på väggen. Känns som om man kommer lite närmre sina minnen på något sätt. Våra bilder ligger annars samlade i mer eller mindre osorterade högar i datorn… (Ett sådant nutids-probelm!)

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Vet precis vad du menar, våra polaroider är de enda bilderna vi har framkallade.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.