Hattar uppåt väggarna…

Jag har länge letat efter något sätt att förvara de hattar jag använder mest på ett praktiskt vis. Det var med andra ord med stor glädje jag ramlade på ett litet företag i USA som tillverkar en annorlunda liten hatthängare med fiffigt förvaringsutrymme i. Jag skickade givetvis en beställning omedelbart bums och i dagarna kom paketet som ett brev på posten. Lite mätande och måttande senare var den tråkiga hallen förvandlad till ett hattparadis:

hall cubby 3-pack cubby top cubby hanger materious thanks hatthängare hall cubby on wall cubby coat hanger materious hattar i hallen hattar på väggen cubby thank you kickstarter

Dela

4 svar till “Hattar uppåt väggarna…“

 1. Riktigt coolt och det blir som ett smycke på väggen, en tavla. Vilken fin uppfinning, det påminner mig också om barnbarnens små spannar till sandlådan.

  Snygga hattar också, och den blå kappan ser så härlig ut.

  Det är måndag och en ny spännande vecka väntar.
  Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jag har länge letar efter något att hänga mina hattar på och blev riktigt glad då jag hittade dessa. De hattar jag använder mest nu på hösten är framme plus att det blev en riktigt bra inredningsdetalj.
   Kul att du gillade 🙂

 2. Väldigt fint och fiffigt! Och vilka stiliga hattar du har!

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh, tack 🙂 Jag älskar verkligen att de hänger framme nu så jag kan titta på dem varje dag…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.