Nytt i garderoben

Det har blivit en del nytt i garderoben på sistone, med betoning på nytt denna gång. Denna klänning är från butik Rino som gör klänningar i retrokänsla. Föll i alla fall för denna härligt blommiga klänning med rejält med vidd i kjolen och som jag dessutom fyndade på rea. Dubbelt bra alltså. Min kofta från Emmy passade såklart till, den är ju som gjord till alla klänningar.gucci-jackiebag ansikte

Dela

2 svar till “Nytt i garderoben“

 1. Mycket snyggt Jenny och jag gillar också koftor, tror de där plagget är underskattat.
  Blommigt är så härligt och klänningen ser så där mjuk sammetsaktig ut.

  Kram och ha en fin vecka/MH
  PS skickade dig ett mejl så det inte hamnat i skräpet.

  1. Jag har letat efter den perfekta koftan för klänning i hela mitt liv känns det som. Nu har jag äntligen hittat den, eller modellen helt enkelt. Får se om jag investerar i ytterligare en nu i höst, haha. Men precis som du skriver så är plagget underskattat för när man väl hittar den perfekta modellen då vill man liksom inte vara utan kofta…
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.