Blommig klänning

Helgen har jag spenderat i Göteborg och som sig bör blev det en del shopping. Just denna klänning hittade jag på Beyond Retro, en nyproducerad klänning i vintagestil så helt enkelt retro. Älskar tyget, v-ringningen i ryggen och snurret i kjolen. Solglasögonen köpte jag på Fåfängans Antik och de kom direkt ur sin originalförpackning från 60-talet. Inte illa om ni frågar mig!blommig-klanning glad-tjej klanning-rygg vintagesolglasogon lojliga-familjen

Dela

2 svar till “Blommig klänning“

  1. Se livet upp och ner, alltså Ivan han är ju en hjärtans kär liten grabb, de där ljusa lockarna vill man ju bara snurra i. Tack för mejl och alltid lika roligt höra av dig. Gillar din solglasögon, jag som har glas med styrka kan sakna de där coola brillorna som man hittar på loppis och secondhand, men varför ska jag ha allt, haha.
    Ljuvliga sommar hoppas den vill stanna lite till, även om hösten och vintern har sin charm eller? nä jag gillar den varmare årstiden.
    Känner redan nu vinterstormen dra över slätten, hua.
    Kram/MH

    1. Tack, kul att du gillar solbrillorna. Blev så glad när de låg där i sin orginalförpackning och bara passade min näsa perfekt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.